Her kan du læse mere om hvem vi er

 

-Vi blogger om alt fra strandkanten til Det Indiske Ocean

Hvem er jeg?

Forestil dig, at jeg sidder på et vuggende hav i en skøn træbåd med et sejl, der dovent blafrer i vinden, mens jeg gør mit ypperste for at skrive om de mest fantastiske steder at sejle hen, de bedste tilbud på sejludstyr og de mest effektive måder at pakke ud og pakke ned før og efter sejlsæsonen.

Jeg er en ivrig og erfaren sejler på 51 år, der efterhånden må siges at have sejlet på de 7 have. Jeg har også arbejdet i branchen hele mit liv, og hele min familie er beskæftiget med sejlads. Man kan roligt sige, at sejlads er mit liv.

Det er måske også dit?

Uanset om du er til en lille jolle på den lokale sø med en kold i den ene hånd og en fiskestang i den anden, eller om du er til tremastere, så følg med her og læs alt fra ind- og udland om sejlads.

Nogle gange sidder jeg i en solstråle under åben himmel på en sommerdag, som jeg skrev. Nogle gange sidder jeg på kajen i regnen, nogle gange derhjemme og nogle gange på kontoret – men jeg har altid mit indre blik rettet mod havet og mine elskede både.

Det, der virkelig fanger mig ved sejlads, er den utrolige frihed ved at bevæge sig med elementerne. Mærke livet og de kræfter, der er på spil. Den friske luft, bølgerne, den lurende fare, den åben himmel. Det er de stemningsbilleder, jeg forsøger at få med og give videre her på bloggen.

For dig som læser kan du opnå følgende fordele ved at følge min blog:

  • Opdag steder at sejle hen, du ikke havde tænkt på
  • Få de bedste tilbud på sejludstyr
  • Bliv en bedre sejler
  • Find andre sejlere at dele interessen med
  • Få tips og tricks til at planlægge din næste sejlerferie

 

Så læg med og få endnu mere ud af livet på søen!

Værdier

De bedste destinationer

Fuld fokus på kvalitet

Bliv inspireret af vores blog