bb11

At sejle sammen er noget af det smukkeste man kan forestille sig. Man kommer hinanden ved og man skal arbejde i nogle situationer, som gør, at man helt automatisk kommer til at blive bedre til at samarbejde. Der vil nemlig være kritiske situationer når man sejler. Dem skal man sammen overkomme. Det kan gøre, at man kommer ud i nogle situationer, som gør, at man bliver sammentømret på en unik måde. Af den grund, og af mange andre grunde er det oplagt at sejle sammen. Det kan man både gøre i en sejlklub og hele alene. Uanset hvad er det sikkert, at man skal lægge nogle penge. At sejle er nemlig en forholdsvis dyr hobby. Både det at have en båd er dyrt, men det at købe udstyr til båden er også dyrt. Mange vælger at tage et større lån før de går i gang. RKI ingen hindring for at tage et lån. I nogle tilfælde er det selvfølgelig, men i mange tilfælde kan du faktisk godt låne penge alligevel.

Flere sejlbåde

At sejle koster nogle penge

Når man starter med at sejle kan man lige så godt fra starten af låne nok penge til formålet. For sørger man for fra starten af at låne nok penge vil man være sikker på, at man ikke kommer til at mangle noget. Hvis du skal have en båd med andre er der desuden nogle ting du skal tænke på. Du skal nemlig overveje hvem du køber en båd med. For der er dem, som man ikke kan holde ud efter noget tid. Dem vil du blive meget træt af hvis I har en båd sammen. Både fordi, at I forpligter jer til at dele båden økonomisk og fordi, at I bliver nødt til at bruge meget tid sammen. 

Lån penge til en god båd og vær sikker på, at I fra starten af har de bedste forudsætninger for at finde den rette bog. Det vil være bedre for alle parter og det vil gøre den endelige oplevelse meget bedre.

Skæv båd

En sejltur kan også koste penge

Har man en båd bør man gøre sig selv den tjeneste, at man tager ud og sejler med sine venner, der også ejer båden. Det kan nemlig gøre, at man får et helt særligt fællesskab. En fælles bådtur kan dog sagtens komme til at koste mange penge. Her er det vigtigt, at I har nok penge til at kaste efter projektet. Hvis I sammen samler ind vil I nok have nok til en weekendtur et sted hen, hvor I kan nyde at få båden lidt ud. I kan samtidig lave noget lækker mad på båden, hvor I kan sidde og nyde hinandens selskab og fortælle sjove og interessante røverhistorier.


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og er ikke redaktionelt indhold.