bb11

Hvis du elsker både og den frihed, du føler ude på det åbne blå hav, så skal du da til at dele den med din familie også. Der er nemlig ikke noget bedre end at introducere dem, du elsker, for DET, du elsker allerhøjst.

Her kan du få nogle gode tips til, hvordan du kan hive dine kære med ud på det blå åbne hav. 

solopgang

Romantisk date

Der er ikke noget, som skriger på romantik mere end en god sejltur på en dejlig varm sommerdag. Uanset om du har kendt din partner i få måneder eller måske har været gift i flere år, så kan en tur ud på de blå bølger være en rigtig romantisk date at tage på sammen. 

Pak en god madpakke og sørg for at tage den lune sweater med, hvis det nu bliver koldt om aftenen. Tag din partner uden armen, og kom af sted.

Hvis båden er bygget til det, så kan i endda overveje at overnatte på båden i et roligt område. På den måde behøver daten ikke at ende lige med det samme. Og hvor dejligt ville det ikke være op og nyde solopgangen, når den stiger op over den blå horisont?

 barn

Tag de små med

Hvis du selv er fantastisk med både, så er det helt oplagt, at du en dag prøver at hive dine børn med og introducerer dem for det. Måske du endda kan være heldig, at de bliver lige så interesserede i dig som dig selv? På den måde vil I i mange år have noget at dele sammen.

Husk nu endelig bare på at have det rette børnetøj med dig, hvis du ender med at hive dem med derud. Det kan nemlig godt blive en del køligt ude midt på havet. Og børnene skal jo helst gerne have sig en god oplevelse, så de har lyst til at den gentager sig.

Imens du er derude på båden med dine børn, så kan du jo også lære dem en ting eller to om både. Det er for eksempel aldrig for tidligt for børn at lære lidt om sikkerheden på en båd.