bb11

Elsker du at sejle? Har du lige købt en båd? Har du også lige fundet ud af, at du er gravid? Det behøver ikke at betyde, at du ikke må sejle eller tage på en sejltur. Der er mange fordele ved at sejle og svømme imens man er gravid. 

Hvis noget er det beskriver dig eller de ting, som du bekymre dig om, så er du kommet til det rigtige sted. Her kan man læse om forholdsreglerne og oplevelsen af at sejle under graviditet.

stående kvinde

Sådan er det at sejle med et barn i maven

Graviditet bør ikke holde dig tilbage fra det, der du elsker. Det er godt for din mentale sundhed at blive ved med at lave de ting, som du godt kan lide, især hvis du lever en aktiv livsstil. Det er endnu vigtigere for både dig og barnet at nyde livet under graviditeten. 

Det man skal dog være opmærksom på er virkningerne af at være på en båd. Med den første trimester så kommer der ofte morgenkvalme og det kan gøre den lykkeligste kvinde elendig. Naturligvis kan følelsen af at være i skibet forstærke dette følelser i denne men også de andre trimestre afhængigt af kvinden. 

sejlbaad

Forholdsregler for gravide kvinder

Der er dog mange kvinder, der nyder at sejle under graviditeten og så længe som det tages langsomt og forsigtigt med de rette forholdsregler, så bør det ikke være svært for dig at finde ud af, hvad der fungerer for dig og din krop. 

Det er en god idé at undgå oppustethed eller anstrengende aktiviteter i tredje trimester af graviditeten, men hvis du er nysgerrig efter dine muligheder, så tal med din læge. I den første og andet trimestre så er det faktisk sundt at svømme og komme ud i den friske luft. MamaMilla tilbyder graviditetstøj, som kan købes online. 

så længe som du har det godt, drik rigeligt med vand og hold dig ude af den varme sommersol, så skal du ikke være bang for at tage ud på en sejltur efter en samtale med din læge. For behagelige badetøj som kan købes til ethvert trimester, Se MamaMillas flotte graviditetsbadedragter her.