bb11

Selv om du tager ud på søen for at nyde det åbne hav og freden og roen, så er der også andre ting du skal tage i betragtning, nemlig den fysiske indretning af din båd, der er nemlig ingen der siger at det skal være kedeligt.

Nu kan det måske forholde sig sådan, at din båd måske ikke er så stor at indretningen er et decideret issue du skal forholde dig til, men skulle det være sådan at den er, så kan du dybest set sagtens gøre det lidt mere interessant at sejle.

Plakater

Plakater og posters som et bidrag til indretningen i båden

 

Plakater + posters kan være med til at skabe nogle hjemlige og harmoniske rammer i båden, og kan bruges overalt uanset stilen, fordi de kommer i alle tænkelige formater og farver.

Det kan være du er til billeder fra netop havet, eller det kan være motiver der viser øvrig natur, mekanik, eller grafiske designs, det er dig der bestemmer hvad der skal være på væggene.

Fordelene ved posters er den simple, at de kræver mindre end fx malerier, der har det med at dominere væggene på en helt anden måde, ikke mindst fordi du endda også har mulighed for selv at designe hvad der skal hænges op.

Ud over det, så kræver selve ophængningen ikke det store, ikke mindst fordi vægten alt andet lige er mindre.

hest spiser

Pas på din hest – den kan jo ikke komme med på båden

 

Hvis du ud over at sejle også holder hest, og gerne vil gøre noget godt for den, så overvej tilskudsfoderet Vital-Animin til hesten.

Det er et produkt der er testet og gennemført og er et vigtigt behov for dyrs behov for forskellige næringsstoffer og mineraler, Vital-Animin indeholder ikke mindst Lanthanider, en række metal-stoffer der er sjældne og findes i jord, de kaldes også for spormineraler.

Virkningen af Lanthanider er blandt andet at reducere risikoen for hofteledsdysplasi, det kan forbedre knoglevæsken, og smøre leddene.

Tricket er at tilsætte midlet til det normale foder i det forhold der er angivet på emballagen, og du skal naturligvis tilføre det forebyggende, men det kan i virkeligheden også bruges hvis skaden er sket, som lindring af smerter hvis der allerede er konstateret gigt eller hoftedysplasi.