bb11

Hvis du gerne vil nyde en længere tur til søs, så skal det elektroniske udstyr fungere. Ikke kun i tilfælde af en nødsituation, men også til de mere stille aftener. Det er altid hyggeligt, at sidde med partneren eller familien og nyde en film, mens I bliver vugget i søvn. Dog kræver det, at det bare virker. For er der noget, man ikke har lyst til, så er det at stå med computerproblemer midt på havet.

Ikke flere problemer med computeren eller internettet

På havet er der ikke den store hjælp at finde, hvis routeren står af eller computeren pludselig ikke gider at samarbejde. De færreste IT-supportere drømmer om at ro op på siden af din båd midt i bølgernes brusen for at fikse din computer.

Det er meget bedre for begge parter, at du får det hele tjekket igennem inden afgang. Så ved du, at der er styr på alt, og kan trygt sejle ud på bølgen blå uden nogle andre bekymringer, end hvor du skal gå i land næste gang.

Du finder alt den hjælp, du har brug for, lige her: https://roskilde.it. De hjælper både private og virksomheder.

Slap af på vandet med arbejdet lige ved hånden

Er du ude på et større eventyr, kan det sagtens være, at du har muligheden for at tage dit arbejde med dig. Det kræver selvfølgelig også, at udstyret er i orden. Men det betyder samtidig, at du kan nyde den salte brise, skumsprøjt og solopgangen om morgenen og vælge at arbejde senere på dagen, når tiden er der.

Derfor er det en endnu bedre idé lige at få kigget computerudstyret igennem, inden du begiver dig ud. Især hvis du er en person, der er bedre til en vende en båd på et sandkorn, end du er til at tjekke CPU’ens helbred og få dit wi-fi til at virke.

Tryghed er lig med frihed

Når du ved, at alt virker, som det skal, at ingen virusser ligger og lurer og at computeren er hurtig nok til dit arbejde, så kan du nyde din frihed. På en sejlbåd er det vigtigere kun at bekymre sig om ét problem ad gangen. Det hjælper intet, at din computer rammes af en virus, som sletter dit arbejde, mens du samtidig skal bekymre dig om, at sejlene ikke kollapser eller sender båden i den forkerte retning.

Tøv ikke med at få en eksperts øjne til at kigge på dit computerudstyr.