bb11

Står du og mangler noget outdoorudstyr af god kvalitet, inden du skal ud på din næste sejltur? Det kunne for eksempel være et telt, du kan slå op på bredden, eller det kunne være en lille rygeovn, så du kan tilberede de friskfangede fisk?

Hvis svaret er ja, så bør du lige slå bremsen i et øjeblik. Black Friday er nemlig lige om hjørnet, og det er dér, de gode tilbud venter på dig. På denne særlige mærkedag kan du uden tvivl finde gode tilbud på outdoor- og sejleudstyr.

Køb et billigt telt til din næste sejltur

Hvad er ”Black Friday”?

”Black Friday” er på det seneste blevet en populær begivenhed herhjemme i Danmark. Ja, nærmest en helligdag. Det er én bestemt fredag (eller af og til også en hel uge), hvor butikker sætter mange af deres priser ned og lokker med utrolige tilbud. 

Begivenheden falder den sidste fredag i november. Det passer på den måde perfekt til julegave-ræset, der går i gang i starten af december, og mange sørger for at ordne gaveindkøbene på Black Friday, så de i stedet kan slappe af i julemåneden.

Derfor skal du vente med at købe outdoorudstyr

Selvom der muligvis kan være lang ventetid til den sidste fredag i november, så giver det alligevel mening at holde lidt på pengepunge. For som sagt: Der kan være mange penge at spare!

Outdoor- og sejleudstyr er i forvejen ikke ligefrem i den billige ende, og man kan hurtigt få brugt opsparingen på alt muligt udstyr. Men hvis du i stedet venter til det bliver Black Friday, kan du spare penge på to måder: For det første er der rabatter på selve dagen. For det andet kan du bruge ventetiden til at finde ud af, hvad du helt præcist har brug for, og hvad du godt kan leve uden.

Rygeovn

Outdoorudstyr passer perfekt til sejlturen

Det er ikke for ingenting, at vi placerer outdoorudstyr og sejleudstyr i samme kategori. Når du drager ud på de åbne have, er det vigtigt at have det nødvendige udstyr med. Kogegrej – såsom en rygeovn – førstehjælpsudstyr og noget så simpelt som et kompas.

Der er også mange, som sejler ud på eventyr og camperer på fast landjord undervejs. Dér kan det være nødvendigt at have telt, sovepose og liggeunderlag med. Men også en god skaljakke og vandtætte sko er helt ideelle – både på landjorden, men så sandelig også på dækket. 

Alt i alt betyder det, at det er en god ide at investere i noget solidt outdoorudstyr, inden du skal ud på din næste sejltur, og derfor giver det mening at jage de gode tilbud på Black Friday. Lav dig en oversigt over det udstyr, du mener, du får brug for på din næste tur, og hold så øje med priserne, når du nærmer dig november. Du kan nærmest ikke andet end at spare en masse penge!