bb11

I verden findes der syv verdenshave, så hvis du troede, du kunne løbe tur for overvældende smukke destinationer, tager du i den grad fejl. Der findes nemlig utallige umenneskeligt flotte kyster at sejle sin vej forbi for at opleve på nærmere hold, end blot de fantastiske billeder vi ser på nettet. Det er derfor bare om at komme i gang, hvis du altid har haft lyst til at udforske verdenshavene og krydse kysters paradis.

Caribiens kompromisløse paradis

Caribien har altid været kendt for at have nogle af de flotteste sandstrande, smukke landskaber på land og generelt at meget åbent og glade befolkning i byerne. Det er derfor også gået hen og blevet en af de store klassikere, når det kommer til at krydse verdenshave og besøge smukke sejldestinationer. Det er derfor også en del af denne guide, som der primært fokuseres på i dette blogindlæg. Caribiens sandstrande strækker sig meget langt, og der mange af kysterne der bestemt er et besøg værd.

Sejle_boat_rejse_

Og det stopper ikke kun ved strandene. Bylivet er nemlig et meget udadvendt billede, der giver en følelse af, at man er velkommen i deres kultur. Solen skinner, og folket danser. Herudover er der også meget frodigt, når det kommer til at tage dykket ned under vandet. Her er der stor mulighed for at lære fiskene at kende og blive overvældet af det flotte koralrev der er at finde flere steder.

Som man ser det på film

Pirates of the Caribbean er trods den svært udtalelige titel en meget velkendt film hos de fleste aldersgrupper. Det er måske ikke det første, man tænker på, når man ser filmen, men det er altså bl.a. det caribiske hav – som titlen antyder – der bliver krydset i filmen.
Det er derfor også givet, at sejlturen og det caribiske hav er et velkendt og anerkendt sted bl.a. hele verdens sejlperspektiv og anbefalinger. Det er kendt over hele verden. Det er derfor næsten utænkeligt, at turen til Caribien og selve opholdet bliver en dårlig oplevelse. Hvis planen er nøje lagt, kan det kun gå hen og blive en fornøjelse.

Den oplagte dykkertur

I det caribiske hav er det oplagt at tage på dykkertur. Caribien er også kendt som Vestindien og er en øgruppe ud for Mellemamerika, der strækker sig så langt som 4.000 km og deler Atlanterhavet fra Det Caribiske Hav. Dykning er derfor en ekstremt oplagt mulighed, hvis man lægger sine veje forbi dette hav.

Hvis man er ude på at opleve nogle vilde oplevelser er Caribien et sted, hvor revhajen lever, og denne er meget sandsynlig at opleve på de dykkerture, der foregår sammen med eksperter fra Caribien.

Sejle_boat_rejse_

De kan finde på at svømme helt tæt på en for blot at puffe, de bider nemlig ikke, og derfor kan det være en helt unik oplevelse, hvis man ikke er en bange sjæl. Alt i alt kan det kun anbefales at svinge en tur for Det Caribiske Hav, hvis man er ude på at finde en fantastisk sejldestination.

 


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og er ikke redaktionelt indhold.