bb11

Der er en stigende tendens til, at vi tager længere perioder ud af kalenderen for at skrue ned for tempoet og tilbringe tid sammen med familien. Enten ved at gå ned i tid på arbejdet eller ved at tage en orlov og rejse ud i verden sammen med både partner og børn. Vi vil rigtig gerne opleve verden, og har I båd, skal det selvfølgelig foregå på vandet. 

Den vigtigste tid

Den vigtigste tid er, når vores børn er små, og de har brug for deres forældre. Det er også her rigtig mange forsøger at omprioritere og eventuelt finde løsninger, der giver mere tid og overskud til at være sammen som familie. 

Drømmer du om at gøre det samme – måske at tage en lang periode ud af kalenderen og bare sejle ud i solnedgangen med familien, mens I skaber minder, der holder hele livet og bare er sammen, så er du altså langt fra alene. Derfor er der også flere muligheder og større chancer for, at det rent faktisk kan lade sig gøre – og dermed er der blevet kortere fra tanke til handling, eller fra drøm til virkelighed. 

lystbaadhavn

Gør drømmen til virkelighed

Går du med drømmen i maven, så er det også nu, du skal arbejde for at gøre den til virkelighed. Tiden går så hurtigt, når man har små børn, og pludselig er de blevet for store til at ville med på rejsen og står midt i en uddannelse, de ikke kan rejse fra. 

Der er et ordsprog, der siger: ’Man fortryder aldrig de ting man gjorde, kun dem, man ikke gjorde’. I stedet for at gå og drømme om rejser og eventyr, så grib chancen, og spring ud i det. Vi ser det også i TV, hvor vi har kunnet følge flere familier, der har rejst verden tynd og sejlet sammen på alle verdens have sammen. Det er ikke længere kun folk som Troels Kløvedal, der tager på den slags eventyr.

At rejse koster penge

Det er klart, at de smukke eventyr koster penge. I kan ikke rejse jorden rundt uden at have noget at leve for, og det vil kun lægge en dæmper på glæden. Derfor kan I ligeså godt låne de penge, I skal bruge fra starten, så der er styr på det økonomiske, inden I tager afsted. 

Heldigvis findes der rigtig mange kredit lån online, der giver jer chancen for at finde finansiering til jeres rejse, uden at I skal bekymre jer om at skulle stille sikkerhed eller vente flere uger på svar på jeres ansøgning. Det er både let og hurtigt. I kan få kredit nu og drage ud i verden i morgen. 

papirbaad

Skab oplevelser sammen

De minder, I skaber i dag, kan vare hele livet og den tid, I tilbringer sammen, vil være en stor del af jeres børns liv og minder i fremtiden. At rejse og tage længere tid ud af kalenderen til bare at leve og være er en stor beslutning, men det er også noget, der kommer til at spille en kæmpe rolle i både jeres og jeres børns liv. Derfor er det nu beslutningen skal tages, og nu eventyrene venter – lige rundt om hjørnet!