bb11

Vi kan ikke komme udenom, at mange drømmer om de åbne have og fantastiske oplevelser på en båd, der stryger gennem de blanke vande.

Sol i ansigtet og vind i sejlene, båden der suser ud gennem vandet imod nye eventyr og oplevelser. Det lyder fantastisk, ikke? Men det mange af os glemmer er, at de fjerne destinationer kaldes fjerne af en årsag.

Hvis du vil sejle tværs over Atlanterhavet eller et af vores mange andre prægtige have i den store verden, så tager det tid. Det kan faktisk tage flere uger at krydse et af de smukke have. Men hvordan skal vi så få tiden til at gå, hvis de store åbne vidder går hen og bliver lidt for ensformige?

sejlskib

Lær at spille et instrument helt uden at forstyrre

Når man lever i et land som Danmark enten i lejlighed eller i villakvarterer, så bor vi side om side med vores naboer, og støj kan være meget generende. Ingen har lyst til at få støjklager fra naboerne, når vi prøver at lære et nyt instrument.

Men det er der heldigvis råd for. For på de store åbne have, er der ingen mennesker, som vi kan forstyrre, når vi prøver at lære et nyt instrument.

Giv dig i kast med en masse forskellige instrumenter, mens du sejler på de store åbne vider, og fordyb dig både i at lære helt uden forstyrrelser. Kun med dig, havet, solen og vinden i håret til at hjælpe dig med koncentrationen og fordybelsen.

Vælg et instrument, der passer til din sejltur

Du kan måske have drømt om at lære mange forskellige instrumenter at kende. Men nogle instrumenter passer bare bedre til de åbne have end andre.

Det kan være spændende at lære at spille på trommer eller klaver, men det er langt fra alle instrumenter, der er lige galde for den salte havluft eller sol i mange timer ad gangen. Derfor er det også vigtigt at overveje, hvilke instrumenter der passer godt lige netop til din sejltur.

Her er det en god idé at overveje, hvor god plads du har på båden, hvor meget tid du har til rådighed, om du har andre til at styre båden undervejs, og hvilket materiale instrumentet er lavet af.

Et godt bud på et instrument, som du kan spille på en båd, er en guitar. Guitaren vejer ikke ret meget og tåler vind og vejr. Hvis du er i tvivl om, hvilken guitar, du skal vælge at tage med på tur, så kan du læse en super god guide her: købguitar.dk.