bb11

Når man har en båd, så følger der også noget udstyr med. Her tænkes der på genstande, som ikke ligger fast i båden, og som man derfor gerne vil have indendørs, når man ikke er på vandet. De fleste har også en del værktøj, som bruges i forbindelse med reparationer på båden. Skal man til en konkurrence, og båden har brug for et hurtigt eftersyn eller en nylig skade, som skal repareres i en fart, så er det alfa omega, at man har styr på, hvor det nødvendige værktøj er henne.

Stålreol

Organiser alt til båden med stålreoler

En måde, hvorpå man kan organisere sit værksted eller garage, er ved at anvende stålreoler. Dette er en meget populær og anvendt type af reoler i værksteder, og det er der mange gode grunde til:

  • De er yderst stærke
  • Lette at samle
  • Kan fås i moduler
  • Vejer ikke ret meget
  • Vedligeholdelsesfri

Stålreoler kan holde til rigtig meget vægt, hvilket er meget relevant, hvis man skal bruge dem til det tunge værktøj, der skal bruges til båden. Det er meget normalt, at en stålreol kan holde til 200 kg. Man kan vælge to forskellige typer af stålreoler. Den ene type er færdige reoler. Disse skal blot klikkes sammen, hvilket kun tager et par minutter. Fordelen ved dem er, at de er meget hurtige og nemme at sætte op.

Stålreol

Den anden type er moduler. Her får man altså hver hylde, stiger og tillægsfag for sig selv. Disse kan bestilles i flere forskellige størrelser, så man kan skræddersy reolen efter netop end behov. Det kan være meget rart, hvis man ikke har så meget plads og gerne vil udnytte pladsen fuldt ud. Samtidig gør det også, at reolen er designet til lige netop de størrelses ting, som man har tænkt sig at bruge den til.

Ønsker man på et tidspunkt at rokere rundt i værkstedet, så er det super nemt. Stålreolerne i sig selv vejer nemlig ikke ret meget, og man kan derfor nemt flytte rundt på dem, hvis man lige sørger for at tømme dem først. Ydermere så er der ingen vedligeholdelse af stålreoler. Det eneste som de kan bruge en gang imellem, det er en fugtig klud til at tørre støv væk.

Stålreoler er ideelle til rigtig mange formål, hvor der skal opbevares tunge ting

Stålreolen må derfor siges at være den ideelle reol til dig, der skal bruge den i et værksted, hvor der opbevares tunge ting til båden og tungt værktøj. Med disse reoler kan man organisere og skabe overblik, så det er nemt og hurtigt at finde den ting, man lige står og skal bruge. Er det op til en konkurrence, hvor man er tidspresset, så er det ekstra vigtigt, at man ikke skal bruge en masse tid på at gå og lede efter ting og falde over alt det, som står på gulvet.

 


Artiklen er udtryk for skribentens egen holdning og er ikke redaktionelt indhold.