bb11

Der er i dag flere og flere, der nyder den store frihed, som de kan finde, når de drager ud på det åbne hav. Derfor er der mange, der i dag vælger at investere i en båd, således de kan føle den ro og den idyl, som der på en varm sommerdag kan findes, når man overgiver sig til de mange blå bølger og deres lette brusen. Er det noget, som du kender til? Så er du sikkert en af de mange, der elsker at sætte sejl, trække i redningsvesten og tage hele familien ud for at nyde en skøn dag i de åbne vidder på havet.

Giv din hund en god oplevelse

Og når der her er tale om hele familien, så gælder det selvfølgelig også din hund. For selvom der er mange, der vælger at lade deres hund blive hjemme, når de sejler ud med deres båd, så er det faktisk en stor oplevelse for hunden at komme med. Ude på båden kan den lade sig betage af mange nye dufte og lyde, og det er noget, som der virkelig kan være med til at aktivere den. Derudover kan den sagte væggen være med til at bringe en god ro over hunden, hvorfor den også får slappet af, som vi selv gør, når vi bliver lullet let i søvn.

hund

Husk at have den gode sele med

Når du tager din hund med dig ud at sejle, er der dog også et ekstra medlem, som der skal holdes styr på. Og derfor kan det være en fordel for dig at have en god hundesnor som for eksempel en Hunter sele, så du altid ved, at din hund er i sikkerhed – også hvis der skulle komme en lidt højere bølge, der kan få den ud af balance eller gøre den overrasket. Det er ikke sikkert, at din hund skal være i selen under hele sejlturen, men det giver en god form for ro, tryghed og sikkerhed, når du ved, at du også bare kan nyde turen uden at føle uro i maven. Og sikkerhed er uden tvivl en af de vigtigste ting, når det kommer til sejlads – både for dyr og mennesker.