bb11

Dronningen gør det, og den øvrige del af den royale familie gør det også. Du kan altså også gøre det; nemlig tage din hund med, når du er ude at sejle. Det er super hyggeligt med en skibshund. Og hunden lærer forbløffende nemt, hvordan den skal færdes på et skib.

Det er også meget praktisk, når hele familien skal afsted på sejllads, at hunden bare kan komme med, så du ikke behøver at tænke på at få den passet imens. Lær den allerede fra hvalp, at livet til søs er en del af jeres familieliv. Så kommer begge parter til at elske at være ombord på jeres båd.

Gør hvalpen tryg

Når en hvalp skal vokse op som en harmonisk del af familien, så kan det godt betale sig for jer, at den bliver præsenteret for familiens vaner så tidligt som muligt. Dermed bliver den tryg ved de ting, som I gør sammen. Når det kommer til livet på søen, så gælder det om at gøre hvalpen så tryg som muligt. Hvis det er en meget ung hvalp, vil den nok bare acceptere alt, hvad I præsenterer den for. Hvis ikke, så kan du relativt nemt trøste og berolige den. Bare den har sin flok og sin leder, så skal den nok snart blive tryg.

hund

Er det en lidt større hvalp, kan den godt være mere skeptisk. Her må der måske lidt mere til for at gøre hunden tilpas tryg til at være ude at sejle. Her kan det hjælpe at have hundens kurv og yndlingslegetøj med, og så kan du også pakke noget ekstra lækkert med til den. Det kan for eksempel være nogle særligt lækre tyggeben til hvalpe, som alle hvalpe elsker.

Gode tyggeben til hvalpe

Gode tyggeben er lavet af forskellige former for indmad. Det vil sige, at de er til at tygge på med små hvalpetænder, som ikke kan tåle at tygge i de ben, der er beregnet til voksen hunde.

Alle hvalpe har brug for at tygge. Dels skal de skifte tænder, hvilket kan give trang til at gnave i alting, og dels er det meget vigtigt for hvalpen at få stimuleret det instinkt, der byder den at gnave og tygge. Så er det klart bedre, at den får et lækkert tyggeben at gnave i end andre ting i hjemmet, som du nok ikke synes om at få tygget i stykker.

Hav et mindre lager af gode sunde tyggeben med til hundehvalpen, når I drager til søs, så er den tryg, og du undgår, at hvalpen gnaver i andet ombordværende.